Akciók
Rólunk
Szolgáltatások
Állásajánlataink
Elérhetőség
Árlistánk
 

Szolgáltatások

Szolgáltatások :: > Lábápolás, Wellnes pedikűr,
A lábápolás illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig ugyan olyan fontos lenne figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, mint más testrészeinkre.
Mivel a lábkörmök hónapokig vastag cipőbe vannak zárva, ezért gyakran szárazak és töredezettek, a köröm illetve a talp bőre megkeményedik. A vérellátás ingadozása, valamint a fertőzésveszélyek következtében, gyakori probléma, a lábak illetve körmök gombásodása. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek.
Gondoljunk csak bele:

Egy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető.

A lábpeeling segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok.

A bőrkeményedések és a körmök eltávolítása is a bőrlégzést segíti. A körmök eltávolításával, kitisztulnak a köröm alatti szennyeződések, így megelőzhető a gombás fertőzések kialakulása, és csökkenthető azok terjedése.

A tápláló hatóanyagok, mint pl./ a parafin, collaggén/ teljesen megváltoztatják a bőr állapotát. Lábad friss, kellemes érzetűvé és puhává válik.

Az egyedi díszítések, strasszkövek és lakkozási technikák segítik lábad esztétikus külsejét kihangsúlyozni

Bármilyen láb illetve köröm problémával kérlek, fordulj hozzám bizalommal!!!!
Ezen kívül széleskörű szolgáltatásokkal várok minden szépülni vágyó vendéget!!!!!!!!!

Köszönettel:
HABLICSEK MÓNIKA


www.elixirszepsegszalon.com
Budapest