Akciók
Rólunk
Szolgáltatások
Állásajánlataink
Elérhetőség
Árlistánk
 

Szolgáltatások

Szolgáltatások :: > Kozmetika
[Tevékenységek] [Living Dimension]


BEMUTATKOZÁS

Kozmetikánkba szeretettel várunk minden szépülni vágyó vendéget. Kozmetikusaink csakis márkás,minőségi termékekkel dolgoznak,melyek évek óta elégedettséget váltanak ki vendégeink körében.Rendszeresen részt veszünk kozmetikai tanfolyamokon, kozmetikai továbbképzéseken, kozmetikai kiállításokon, így hatékonyabban tudjuk kezelni és kényeztetni a hozzánk forduló fiatalokat, időseket, hölgyeket és urakat.Kozmtikusaink szeretettel várják minden szépülni vágyó vendégeiket.

KOZMETIKUSAINKNémeth Szilvia, kozmetikus szakoktató

1999-ben végeztem az Elit kozmetikus képző szakiskolában. Iskolám nagy segítség volt ahhoz, hogy kozmetikus szakmámban kiteljesedjek, hiszen a kozmetikus iskola célja az volt, hogy a legújabb trendeknek megfelelően készítsék fel kozmetikus tanulóikat, arra hogy helytálljanak és érvényesüljenek, hazánk rohanó világában.
2000-ben aromaterapeuta szakon végeztem, mely vendégeim mélyebb ellazulását, relaxálását segíti. Speciális, személyre szabott arc és testkezeléseket dolgozok ki aromaterápiás készítmények segítségével.
2002-ben jelentkeztem a Kandó Kálmán kozmetikus szakoktató főiskolára, hogy minél tágabb ismeretekre tegyek szert kozmetikus szakmám kiteljesüléséhez, vendégeim igényeinek maximális kielégítéséhez. A főiskolai tantárgyak közül emelt szintű képzés volt a bőrgyógyászat, mely véleményem szerint a kozmetikus szakmában elengedhetetlen.
2003-ban sminkes oklevelet szereztem. A sminkelés mindig nagyon közel állt hozzám, már a kozmetikus képző iskolában nagyon ösztönzőleg hatott rám, amikor az iskolán belüli sminkversenyt megnyertem. Szépségszalonunkban is nagyon jó érzés tölt el, amikor megcsinálok, egy gyönyörű menyasszonyi sminket és látom, munkám sikerét, vendégeim örömében. Sminktanácsadás ügyben is szívesen várok minden érdeklődőt.

A főiskola befejezése után is rendszeresen járok kozmetikai továbbképzésekre, kozmetikai tanfolyamokra, mint pl. /testkezelő tanfolyamok, cukorpasztás szőrtelenítés, újabb masszázstechnikák, végleges szőrtelenítés elsajátítása./ Így választékosabb szépségápolási eljárásokat ajánlhatok, vendégeim számára.

Részt veszek kozmetikus szakmai kiállításokon, hogy figyelemmel kísérjem a legújabb kozmetikai trendeket.

Vendégeim számára szervezek egyéni tanfolyamokat, mint pl./sminktanácsadás, masszázstechnikák, tini bőr kezelése és otthoni ápolása./

Egy újabb kozmetikai termék bevezetésével szélesítettem tevékenységemet, mellyel szenzációs eredményeket érünk el.

Mindenkori célom, hogy vendégeimet a legjobb tudásomnak megfelelően kezelem, illetve kellemes, nyugodt és örömteli pihenést biztosítsak vendégeim számára. Várok minden szépülni vágyó vendéget.Ságodi Krisztina, Kozmetikus

1985.június 16.-án születtem, Ságodi Krisztinának hívnak.

Középiskolai tanulmányaim elvégzése után a Heller Farkas Főiskola, Idegenforgalmi és Szállodaszak Wellness szakirányon végeztem.

Diplomám befejezése után, kiegészítésként felnőttképzésen végeztem el a kozmetikus iskolát 2008.-ban. Így a szakirányú végzettségemmel lettem kozmetikus, hogy hatékonyan tudjam mindkét szakmámat gyakorolni.

Tovább képeztem magam és elvégeztem Marinelli Eleni smink tanfolyamát, ott ismerkedtem meg a sminkeléssel, a Cinecitta termékeivel, valamint 3D szálankénti szempillakészítést is.

A professzionális termékek használatára kiemelkedő hangsúlyt fektetek mivel csak az allergén mentes,természetes, parabén mentes professzionális termékekben hiszek. Szakmámban elengedhetetlen ezen termékek használata, így találtam rá a Living Dimension kaviár és gyöngy termékeire. 2012-ben lehetőségem nyílt, hogy kizárólagos forgalmazója legyek a

Living Dimension Osztrák kozmetikai terméknek. 2013-ban terveim között szerepel a mester vizsga letétele.
Nagyon szeretem a szakmám, remélem, hogy vendégeim és leendő vendégeim teljes megelégedésére tudok mindenre kiterjedően a segítségükre lenni.

Amikor nem dolgozom akkor megyek esküvőkre,szalagavatókra,lánybúcsúra sminkelni vagy házhoz dolgozni….

Sok szeretettel várok minden kedves régi és új vendégeimet!:)
Szabari Erika

www.szabarierika.hu

Elérhetőség: +36/30 342-2186
+36/20 943-0522

www.elixirszepsegszalon.com
Budapest